Forel recept: In bouillon gegaarde forel + frisse kruidensaus

Snel naar recept

Ligt de forel al in de koelkast op je te wachten? Of ben je nu even op forel recept vooronderzoek omdat je graag wat meer vis zou willen eten? Was het de “blije-gezichten-aan-tafel” garantie of  bak de forel eens niet in de oven? Ik beken het maar gelijk, dit forel recept bekeert natuurlijk niet de meest verstokte gehaktbaleter die al zenuwachtig wordt bij de foto van 2 vissen in een krant. En waarschijnlijk krijgt je vriend of vriendin die geen vissen in zijn geheel op zijn of haar bord wilt ook geen blij gezicht…. Sorry!

Het is wel het “blije gezichten aan tafel recept” wanneer je die tilapia zat bent. Of genoeg zalm filets hebt gegeten. Weet je wat ook leuk is? Een hele forel kun je gewoon bij de supermarkt kopen. Om eens te proberen. Wanneer je dat probeer-stadium voorbij bent gaat er een wereld qua smaak voor je open wanneer je in de rij bij de visboer aansluit.

Forel-recept-9807.jpg
Forel-recept-9810.jpg

Waarom de forel dan niet in de oven klaarmaken?

Natuurlijk is een forel recept uit de oven ook heel erg lekker. Maar omdat dit net even anders is. Even niet saai en hetzelfde. Die oven kan altijd nog. En wanneer het net zo snel klaar is als die pasta met tomatensaus dan wil je het vast wel eens proberen! Toch?

Ik wil je wel vast waarschuwen. Het wordt met dit recept misschien wel een beetje een soort van bistro restaurantje bij jou thuis .. Klinkt vervelend he? Potverdorie het is ook nog gezond. Dat vis eten dan. Had ik al gezegd dat het even snel klaar is als een bordje pasta maken? I rest my case.. forel kopen, in de bouillon leggen, aardappeltje of salade maken en klaar!

Misschien moet je voor de zekerheid gelijk maar wat vrienden uitnodigen en een lekker flesje witte wijn in de koelkast zetten, dan heb je gelijk een feestje. Kan best op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond!

Forel-recept-9826.jpg

Oh en wanneer je net als ik af en toe alleen eet dan kan dat ook prima, halveer het recept en schenk tijdens het koken alvast een fijn glaasje witte wijn in! Niemand die het ziet…

Voor de groene kruidensaus gebruik ik witte wijn azijn met dragon er in. Ik vertel niet zo vaak welke producten ik zelf gebruik in de keuken, maar dit is echt geweldig en maakt een wereld van verschil. Natuurlijk koop ik dat spul in Rotterdam (ik fiets natuurlijk gewoon even heen en weer). Maar je kunt het vast ook online bestellen, zie Foodelicious.nl of je komt gewoon een keertje naar Rotterdam en slaat een heleboel in. Laat het me dan maar weten want ik geef je natuurlijk graag de tips voor beste lunchplekken van Rotterdam.

Laat je me weten hoe het restaurantje aan huis beviel?
Forel-recept-9830.jpg

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like